Descobreix la Vall d'Àger volant​

ala delta

Vol biplaça en Ala Delta

Si tens ganes de volar com un ocell prova l’ala delta i no te’n penediràs. L’envol es troba al Coll d’Ares, gairebé al cim del Montsec, amb un desnivell de 1000 metres fins el camp d’aterratge.

Tenim vols per tots els gustos, des dels més tranquils a primera o última hora del dia, fins als més moguts en les condicions més canyeres. Tria el que més prefereixis.

Per motius de seguretat el pes màxim del passatger no ha de superar els 75kg.

Som l’única empresa de Catalunya amb pilots titulats per fer vols biplaces en aquesta modalitat.

ala delta

Vol biplaça en Parapent

Volar en Parapent ens ofereix la possibilitat de gaudir de les vistes de la Vall d’Àger des d’un mirador privilegiat suspesos en el cel.

Disposem de vols tranquils, vols tèrmics i fins i tot vols de Cross per a tu. Aquesta darrera és una variant en la que un cop enlairats des del Montsec ens n’anirem volant a altres llocs com pot ser la Pobla de Segur, Organyà o d’altres depenent de la meteorologia.

Ofertes parapent
Ofertes parapent
globus ager

Vol en Globus

El vol més contemplatiu i tranquil és sens dubte el vol en globus aerostàtic. Es realitzen sempre a primera hora del dia buscant les condicions més tranquil·les al contrari que el parapent o l’ala delta. Ideal pels qui volgueu volar en grup ja que podem fer vols per grups de fins a 16 passatgers
globus ager
Close Menu