Activitats a la Vall d'Àger i rodalies

Castell_d'Àger

Col·legiata de Sant Pere

Visita imprescindible pels qui vulguin fer un salt de més de 1000 anys cap al passat i conèixer l’origen del Castell, la Col·legiata i la figura d’Arnau Mir de Tost. És recomanable concertar hora prèviament amb l’Ajuntament.
ruta històrica àger

Visita el casc antic d'Àger

Recorregut pel nucli històric de la Vila d’Àger. Podeu fer-ho guiat o pel vostre compte. Durant la ruta anireu trobant cartells que us ajudaran a entendre cadascun dels llocs emblemàtics per on passareu. Visualitza la ruta aquí.
Roure Montardit

Arbres monumentals de la Vall

Sabies que a la Vall d’Àger tenim alguns dels arbres més vells del País? Podeu fer-los una visita pel vostre compte si seguiu la ruta que us presentem aquí.

cou

Centre d'Observació de l'Univers

Espai on es fa visites de divulgació astronòmica. Espectacular el planetari 3D, l’Ull del Montsec, amb sorpresa final inclosa… Compreu les entrades a la web del centre amb antelació.

castell de mur

Ruta dels Castells

A la serralada del Montsec i rodalies hi podem trobar dotzenes de torres de defensa i fortificacions. La majoria podeu visitar-les pel vostre compte anant-hi d’excursió i algunes ofereixen visites guiades com ara el Castell de Mur o el Castell d’Encús.

trencalos

Rutes ornitològiques

El Montsec és terra dels voltors comú i negre, trencalòs, aufrany i molts més. Amb paciència i uns bons prismàtics podreu contemplar molts exemplars. Consulteu aquesta guia i sortiu a trobar-los.

botigues salas

Botigues de Salàs

Conjunt de comerços d’època (1870-1970) on podreu tornar a entrar en una farmàcia, estanc, barberia, tenda de “ultramarinos y coloniales” i un bar d’època tal i com eren fa un segle. Concerteu visita en el següent enllaç.

museu conca della

Museu de la Conca Dellà

Ens ofereix un viatge des dels temps en que els romans ocupaven aquestes contrades fins els últims dies dels dinosaures. Reserves i més informació aquí.

masgarciamuret

Enologia

Les instal·lacions del Mas Garcia Muret són ideals per descobrir tots els secrets que hi ha darrera d’un bon vi. Parada recomanada pels qui vulgueu fer un tast d’aquest producte tan apreciat a la zona.
Close Menu